Rakentaminen

Tuulivoimalla on merkittävä rooli matkallamme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Aluwind on yli kahdenkymmenen vuoden ajan ollut osa tuuliturbiinien tuotantoa. Toimitamme alalle laadullisesti kestäviä ratkaisuja, joilla on pitkä elinkaari ja erinomaiset kierrätysmahdollisuudet.

 

Aluwindin toimittamilla tuulivoimaratkaisuilla on:

· Pitkä elinkaari
· Helppo käsiteltävyys
· Kierrätettävyys
· Merkittävät antikorroosio-ominaisuudet

 

Kumppaninanne Aluwind tarjoaa vuosikymmenten kokemuksen ja teille räätälöidyt, toimivat ratkaisut: “One Box”-periaatteella suunnitteluosastomme nostaa osaamisenne uudelle tasolle.

 

One Box -periaate tarkoittaa sitä, että kokoamme useita toimituksia yhteen ja kokonaisratkaisu sopeutetaan vastaamaan tarpeitanne, toimitusketju lukuunottaen. Myös suunnitteluosastomme tukee teitä tarvittaessa tuotekehityksessä ja materiaalivalinnoissa.

 

Aluwindin tuotannossa noudatetaan ajantasaisia standardeja ja vaatimuksia. Hyödynnämme aina uusinta teknologiaa varmistaaksemme tuotannon laadun. Toimivan tuotannon lisäksi tarjoamme luotettavia logistiikkaratkaisuja, joihin lukeutuu ulkopuolelta ostettujen komponenttien käsittely vaatimustenne mukaisesti.

 

Globaali toimija ja logistiikkaratkaisut Aluwind on globaali toimija, jonka logistiikkaratkaisujen avulla varmistetaan maailmanlaajuiset toimitukset oikea-aikaisesti. Hoidamme tullivelvollisuudet ja tunnemme kauppasäännökset ja paikalliset ohjeistukset.

 

Yksinkertaisuudessaan: One Box -periaate tukee liiketoimintaanne tarjoamalla kokemusta, tukea tuotekehitykseen ja suunnitteluun sekä laadukkaita tuotanto-, logistiikka- ja toimitusratkaisuja.

 

 

Lue lisää ratkaisuistamme - tuulivoima