Yritys

Alumeco-konsernin pääkonttori Odensessa, Tanskassa. 45 000 m2 kokoinen alue sisältää toimistotilat, varastot ja tuotantorakennukset.
Alumeco-konsernin pääkonttori Odensessa, Tanskassa. 45 000 m2 kokoinen alue sisältää toimistotilat, varastot ja tuotantorakennukset.

Metalcenter Group Oy Ab

Metalcenter Group Oy Ab perustettiin vuonna 2008 – ja vuonna 2023 olemme yksi Pohjois-Euroopan suurimmista kuparimetallitukkureista. Metalcenter on osa Alumeco Groupia. Metalcenterillä ja Alumecolla on yhteisiä varastoja ja paikallisia logistiikkakeskuksia Skandinaviassa, Suomessa sekä Itä- ja Keski-Euroopassa. Yhteisiä toimintoja ovat hallinto, IT, kirjanpito, laatu, tuotanto, logistiikka ja markkinointi. Metalcenter toimii Skandinaviassa ja Suomessa, sillä on 3 metallivarastoa, jotka sijaitsevat Tanskassa, Saksassa ja Suomessa. Lisäksi Alumeco-konsernilla on yhteistyökumppaneiden kautta varastoja myös Saksassa ja Kiinassa.

Visiomme: 'OLLA MARKKINOIDEN JOHTAJA – luomalla kilpailukykyä yhteistyökumppaneillemme'. Sitoudumme parantamaan jatkuvasti tuotteidemme ja palvelujemme laatua esimerkiksi investoimalla automaattisiin korkeavarastoihin, uusiin sahoihin, älykkäisiin tietoteknisiin ratkaisuihin sekä henkilöstön koulutukseen. Ja tietenkin me Metalcenterillä pyrimme aina varmistamaan hyvät suhteet kaikkiin asiakkaisiimme ja toimittajiimme.

Yhteystietomme

 

Metalcenter Group Oy Ab lukuina

   
Perustettu: 2008
Työntekijoitä Metalcenter Groupissa: 19
Työntekijöitä koko konsernissa: 1000
Konsernin pääkonttori: Odense, Tanska
Sertifiointi:

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

Yrityksen rekisteröinti: 3206 5325

Video: Alumeco Company Presentation

Video: Alumeco - Metal Supplier

Alumeco konserni vuosien saatossa…kuvina

  • Alumeco 1983-1990
  • Alumeco 1990-1997
  • Alumeco tällä hetkellä