10 x 100 x 1000 mm

AMPCOLOY® 83 10 x 100 x 1000 mm

Paksuus
10 mm
Leveys
100 mm
Pituus
1000 mm

AMPCOLOY®-seoksissa korkea sähkönjohtavuus yhdistyy erinomaiseen kovuuteen. Käytössä mm. muotin valmistuksessa ja vastushitsauksessa.

Metalcenter Group toimii Suomessa AMPCOLOY-metallien jälleenmyyjänä. Tarjoamme laajan valikoiman AMPCOLOY-seoksia lukuisissa muodoissa; pyörötangot, latat, levyt sekä asiakasmittaiset tuotteet. Saatavilla myös koneistettuja osia. Mikäli haluat lisätietoja, otathan yhteyttä myyntiin.

Lue lisää AMPCO®-tuotteista:

https://www.ampcometal.com

https://academy.ampcometal.com/

Saatavuus
Pyynnöstä

AMPCOLOY® 83

CuBe2 AMPCOLOY® 83 on kupariseos, joka sisältää 1,9% berylliumia. Seoksella on erittäin korkeat mekaaniset ominaisuudet ja kohtuullinen sähkön- ja lämmönjohtavuus. KÄYTTÖ Kun halutaan hyvää kulutuskestävyyttä tai korkeita mekaanisia ominaisuuksia yhdessä hyvän sähkö- tai lämmönjohtavuuden kanssa, kuten: leimu- ja tyssähitsaus. Sähkökomponenttien osat. Muovimuottiteollisuudessa AMPCOLOY® 83: ta käytetään toisinaan muottien jäähdytyslevyjen ja inserttien rakentamiseen, jäähdytystappeihin ja muovipullojen puhallusmuotteihin.

Emme vastaa siitä, jos tuote on loppuunmyyty. Ilmoitettu paino on teoreettinen. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä

Tekniset tiedot

Alumiiniseokset

Co+Ni Be Other
Nimi Max Max Max
AMPCOLOY® 83 Cu 0,5 1,9 0,5

Pyydä tarjous:

Jos olet kiinnostunut tuotteistamme

ja palveluistamme.Älä epäröi ottaa meihin

yhteyttä: +358 20 7411 720

Be social - follow us