Asiakaskohtaiset ratkaisut

Niin pienissä kuin suurissakin projekteissa tarvitaan ajoittain vaativia ja asiakaskohtaisia ratkaisuja. Niiden toteuttamiseen tarvitaan kokemusta, materiaalitietoa, joustavuutta, vahvaa kumppaniverkostoa ja kustannustehokkuutta. Jotta lopputuloksena on tarpeitanne parhaiten palveleva ratkaisu, vaaditaan asiantuntevaa ideointia muotoilussa, suunnittelussa, tuotekehityksessä, valmistuksessa ja toimituksessa. 

 

Alumeco toimii kumppanina suurissa ja pienissä suunnittelutöissä sekä projektitoteutuksissa. Näissä projekteissa kartoitamme soveltuvat materiaalit, erilaiset mahdollisuudet ja yhteistyökumppanit, jotta lopputuloksena saadaan tarpeisiinne vastaava ratkaisu. 

Sitoudumme tukemaan teitä asiakkaanamme aina ideointivaiheesta tuotantoon ja projektin viimeistelyyn asti. 

 

Tämän lisäksi tarjoamme: 

  

Kokonaisratkaisu ja yhden pysähdyksen taktiikka 

Alumecon kattava tuotevalikoima ja materiaaliosaaminen varmistavat, että saatte kaiken tarvittavan yhdestä paikasta. Teemme projektin teille helpoksi, yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi. Autamme myös varastonhallinnassa ja varmistamme jatkuvan, oikea-aikaisen materiaalitoimituksen kokonaisratkaisuunne. 

Alumeco on täyden palvelun kumppani, joka tarjoaa kokonaisratkaisuja sisältäen mahdollisuuden koneistukseen, pintakäsittelyihin, pakkaamiseen ja logistiikkaratkaisuihin. 

  

Globaali toimittaja ja kumppani 

Osana kansainvälistä Alumeco-konsernia, käytössämme on laaja globaali hankintaverkosto, jota voimme hyödyntää kehittäessämme yhdessä teille räätälöityjä ratkaisuja. Vahvuutenamme on verkostoituminen ja joustavuus hankinnoissa. 

Varastovalikoimamme Suomessa on muotoutunut asiakaskuntamme tarpeiden mukaisesti. Kun toimitusajat tehtailta ovat pitkiä ja tilausmäärät suuria, hoidamme välivarastoinnin puolestanne. Suuri osa varastotuotteistamme onkin niin sanottuja asiakastuotteita.  Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse varastoida samassa varastossa, sillä Tanskan varastostamme Odensesta lähtee vähintään neljä autoa viikossa kohti Suomea. Aikaa säästyy, kun toimitukset kulkevat sieltä suoraan teille, missä päin Suomea olettekin.  

Omien varastojemme lisäksi meillä on ympäri Eurooppaa ulottuva kattava hankintaverkosto. Yhtenäinen toiminnanohjauksemme varmistaa eräseuratut toimitukset sovitulla pakkaustavalla ja dokumentaatiolla suoraan tuotantoonne, toimittavasta varastoyksiköstämme riippumatta. 

 

Markkinalähtöinen ja ajantasainen hinnoittelu 

Metallihinnat voivat vaihdella ajoittain voimakkaastikin. Me Alumecolla toimimme markkinalähtöisesti ja seuraamme hintakehitystä puolestanne. 

Näin ollen voimme tarjota tarkkaa ja ajantasaista erityisosaamista hankintojen tueksi. 

Milloin markkinahinnat ovat alhaalla ja kannattaa ostaa suurempia määriä materiaalia – ja milloin hinta on liian korkea suurille ostoille? Me autamme teitä optimoimaan hankintanne. 

  

Nimetyt ja sitoutuneet yhteyshenkilömme suunnittelu- ja tuotekehitysvaiheessa 
Ratkaisuanne lähdetään ideoimaan ja suunnittelemaan keskustelemalla, ajatuksia vaihtamalla ja tutustumalla saatavilla oleviin tietoihin. Tästä syystä teillä on aina sitoutunut yhteyshenkilönne käytettävissänne tuotekehitysvaiheessa. Tämä takaa projektille jatkuvuutta ja vakautta. 

  

Tehokkaat logistiikkaratkaisut 
Uusi tuotteenne vaatii tehokkaat logistiikkaratkaisut, joihin sisältyvät sekä varastotoiminnot että jakelu. Me tarjomme teille modernin logistiikkaratkaisun varastoiltamme Odensesta, Coswigista ja Turusta, joista toimitamme sovitut tuotteet ja määrät sovittuun aikaan. 

  
 

Lue lisää asiakaskohtaisista ratkaisuistamme –alumiini  

 

Lue lisää asiakaskohtaisista ratkaisuistamme –kupari