Renkaat - 250 x 220 mm

250 x 220 mm

Halkaisija

250 mm

Seinämän paksuus

15 mm

Sisähalkaisija

220 mm

Pituus

200,00 mm

Paino:

83,39 kg/m

AMPCO® alumiinipronssiseokset ovat kovia, vahvoja ja pienikitkaisia materiaaleja. Erinomaisilla puristus- ja iskunlujuuksillaan, hyvällä korroosio- ja kulutuskestävyydellä sekä loistavilla liukuominaisuuksilla, ne tarjoavat valmistajille mahdollisuuden vähentää kitkaa, välttää naarmuuntumista, nopeuttaa valmistusprosessia ja parantaa siten kustannustehokkuutta ja tuotteiden laatua.


Metalcenter Group toimii Suomessa AMPCO-metallien jälleenmyyjänä. Tarjoamme laajan valikoiman AMPCO-alumiinipronssiseoksia lukuisissa muodoissa; pyörötangot, putket, latat, levyt sekä asiakasmittaiset tuotteet. Saatavilla myös koneistettuja osia. Mikäli haluat lisätietoja, otathan yhteyttä myyntiin.


Pyynnöstä

AMPCO® 45

AMPCO® 45 on erittäin luja seos, jonka mekaaniset ominaisuudet ylittävät standardi nikkeli-alumiini-pronssien kaupalliset vaatimukset. KÄYTTÖ AMPCO® 45 on erityisen hyödyllinen sovelluksissa, joihin kohdistuu hankausta ja kitkaa, kuten: • Ilma-alusten laakerit / holkit • Pumppu- ja meriakselit ja kulutusrenkaat • Venttiilin karat ja tiivisteet • Konetyökalut AMPCO® 45 on hyvin kipinänkestävä, joten se soveltuu turvallisuustyövälineisiin ja työstökoneiden komponentteihin räjähdysalttiissa ympäristössä.
Emme vastaa siitä, jos tuote on loppuunmyyty. Ilmoitettu paino on teoreettinen. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä