Neliötangot - 18 mm

18 mm

Mitat

18 mm

Pituus

3 000,00 mm

Paino:

2,34 kg/m

AMPCO® alumiinipronssiseokset ovat kovia, vahvoja ja pienikitkaisia materiaaleja. Erinomaisilla puristus- ja iskunlujuuksillaan, hyvällä korroosio- ja kulutuskestävyydellä sekä loistavilla liukuominaisuuksilla, ne tarjoavat valmistajille mahdollisuuden vähentää kitkaa, välttää naarmuuntumista, nopeuttaa valmistusprosessia ja parantaa siten kustannustehokkuutta ja tuotteiden laatua.


Metalcenter Group toimii Suomessa AMPCO-metallien jälleenmyyjänä. Tarjoamme laajan valikoiman AMPCO-alumiinipronssiseoksia lukuisissa muodoissa; pyörötangot, putket, latat, levyt sekä asiakasmittaiset tuotteet. Saatavilla myös koneistettuja osia. Mikäli haluat lisätietoja, otathan yhteyttä myyntiin.


Pyynnöstä

AMPCO® 21

KÄYTTÖ AMPCO® 21-seosta voidaan käyttää karkaistun teräksen sijasta ohjausaukkoholkeissa, kulutusnauhoissa sekä työkaluissa, kun niihin ei kohdistu iskuja. Suurin yksittäinen käyttö on kuitenkin muottirenkaiden, inserttien, muovausrullien muodostus-, taivutus- ja vetovaiheissa, etenkin jalostettaessa ruostumatonta terästä.
Emme vastaa siitä, jos tuote on loppuunmyyty. Ilmoitettu paino on teoreettinen. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä