}

Metalcenter Groupin vuosi 2019

Vuoden vaihtuessa teimme katsauksen menneeseen vuoteen: mikä oli erityistä ja mitä tulemme muistamaan vuodesta 2019?

 

Mennyt vuosi Metalcenter Groupilla oli tapahtumarikas ja uudistusten täyteinen. Arkisen uurastuksen ohella meillä oli myös useita syitä juhlaan!

Yhtenä vuoden kohokohdista oli sisaryhtiömme Alumecon kanssa jaettujen varastotilojemme laajennus (5000 m² -> 7000 m²). Päätimme lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja juhlia samalla sekä varastolaajennusta että Metalcenterin 10-vuotista taivalla Suomessa.

Näitä saavutuksia juhlistimme järjestämällä ensin asiakkaillemme koulutuspäivän kupareista ja alumiineista. Tämän jälkeen vaihdettiin vapaalle uusiin varastotiloihin loihditussa iltagaalassa. Juhlakansaa saapui Kaviokujalle niin Suomesta kuin ulkomailta yli 200 kutsuvieraan verran. Ikimuistoisen illan aikana saatiin nauttia mm. turkulaisartisti Ressun esiintymisestä ja stand up -komiikasta!

Varastonlaajennus_Metalcenter_10vuotta

Kuvia varastonlaajennus- ja Metalcenter Groupin 10-vuotisjuhlista

 

 

Kurkista laajennettuun varastoomme

 

Vuonna 2019 tiimimme vahvistui kahdella työntekijällä, joista toinen sijoittui varastoon ja toinen toimiston puolelle. Yhdessä olemme tehneet töitä tarjotaksemme asiakkaillemme yhä kattavampaa palvelua ja vaivattomampaa asiointia. Toimme jo valmiksi laajaan valikoimaamme uutena lisänä punotut kuparijohtimet ja sekä tina- ja lyijyharkot. Lisäksi olemme valmistelleet jännittäviä uudistuksia, joista pääsemme pian kertomaan lisää..!

 

Varastomme uusia tuotteita ovat mm. kuparinjohdin ja tinaharkko

Valikoimamme uutuuksia: kupariköydet ja tinaharkot

 

Vuonna 2019 kasvatimme kierrättämämme kuparin määrää. Toimitamme asiakkaamme kierrätysmetallit takaisin tehtaalle, jossa ne sulatetaan ja valmistetaan jälleen uusiksi tuotteiksi. Näin tuemme osaltamme kestävää kehitystä ja säästämme luontoa.

 

Kierrätyskuparia

Kierrätyskuparia varastollamme

 

Mieleemme jää myös ilahduttava tunnustus, jonka saimme Suomen Vahvimmat -sertifikaatin muodossa. Sertifikaatti on asiakkaillemme merkki siitä, että olemme luotettava kumppani ja toimittaja. Tulemme jatkossakin tekemään kaikkemme ollaksemme luotettava kumppani kaikissa kuparimetalliratkaisuissanne.

 SuomenVahvimmat_MetalcenterGroup

 

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja kumppaneillemme yhteistyöstä! Tehdään yhdessä vuodesta 2020 menestyksekäs!