}

10 vuotta Suomessa

10 vuotta Suomessa

22.9.2018 tuli kuluneeksi tasan 10 vuotta siitä, kun Jari Nurminen ja Satu Manninen aloittivat uuden vaiheen elämässään perustaessaan Metallcenter Finland Oy Ab:n yhteistyössä tanskalaisen Alumeco Groupin kanssa.

 

Metallcenterin tarina alkoi pienestä toimistosta Liedosta, mutta jo ennen vuoden vaihdetta toiminnot siirrettiin Piiskakujalle Turun Metsämäkeen. Piiskakujalla oli varastotilaa, mutta hyvin nopeasti kävi ilmi etteivät tilat olleet riittävät nopeasti kasvavalle yritykselle. Vuonna 2010 Metallcenter siirtyi nykyisiin tiloihin Kaviokujalle. Tässä yhteydessä myös Alumeco Finlandin varastotoiminnot Espoon Koskelosta siirrettiin saman katon alle.

 

Vuosien varrella yhteistä varastoa on laajennettu kolmeen otteeseen ja Metallcenter Finland Oy Ab:n nimi on muuttunut Metalcenter Group Oy Ab:ksi. Tällä hetkellä Metalcenterissä on 17 työntekijää ja liikevaihto on vajaa 40 miljoonaa euroa. Varaston neljäs laajennus on käynnissä ja sen valmistuttua Metalcenterillä ja Alumecolla on yhteistä toimitilaa 6500 m².