BJ GEAR

CASE: BJ GEAR
 Erikoiseos, tehokas toimitus

 

Homogeeninen raaka-aine takaa virheettömyyden BJ Gearin hammaspyörille ja varmistaa toleransseissa pysymisen. Metalcenter Danmark käsittelee, varastoi ja toimittaa raaka-aineen. Tässä tapauksessa se on erikoispronssiseos.

 - Ensinnäkin hammaspyörillemme, mutta myös kaikenlaisille muille lähetyksille, on tärkeää, että meillä on homogeeninen raaka-aine työstettäväksi. Tällä tavalla voimme pitää toleranssimme ja varmistaa vakaan ja hallittavissa olevan tuotannon, joka takaa virheettömän lopputuloksen. Tämä merkitsee pitempää vaihteiston kestävyyttä ja vähemmän kulumista. Erityinen pronssiseos jota osiin työstämme sopii hyvin vakioprosesseihin, ja sillä on samalla suurempi lujuus ja alhaisempi kitka kuin tavallisella pronssilla, sanoo Skanderborgin BJ Gearin tehtaan päällikkö Lars Bak.

 - On erittäin tärkeää, että materiaali on homogeeninen, jotta materiaaliin ei synny kuormitusta. Materiaalin homogeenisuus takaa entistä turvallisemman ja yhteneväisemmän tuotantoprosessin.

 

Varastointi ja logistiikka

Meille on luonnollisesti tärkeää, että saamme raaka-aineet nopeasti tarpeeseen, minkä vuoksi Metalcenter Danmark varastoi niitä meille. Tilaamme heidän varastostaan välttääksemme pitkiä, kolmen viikon tai pidempiä, toimitusaikoja. Meidän ei myöskään tarvitse tiedustella läpi koko Eurooppaa aina kun meillä tulee materiaalitarve, Lars Bak kertoo BJ Gearin ja Metalcenter Danmarkin välillä sovitusta logistisesta ratkaisusta.

Vuosien yhteistyön kautta olemme havainneet, että tämä toimintamalli toimii meillä. Työskentelemme pääasiassa vakioprosessien ja tuttujen ratkaisujen parissa, mutta saamme paljon apua Metalcenter Danmarkilta niissä tapauksissa kun tarvitsemme jotain erikoisempaa ratkaisua tai materiaalia.

 

Just in time -toimitus

- Pronssi on vahva materiaali, joka soveltuu kohteisiin, joissa on runsaasti kulutusta ja joissa tarvitaan voiteluominaisuuksia. Erikoisvalmiste, jota toimitamme, antaa BJ Gearille täsmälleen tämän, sanoo BoDyrhav, Metalcenter Danmarkin tuotepäällikkö.

Me ostamme materiaalin ja varastoimme sen. Kun BJ Gear lähettää tilauksen, leikkaamme materiaalin mittoihin tiettyjen toleranssien mukaan. Näin varmistetaan, että asiakkaat saavat juuri ajallaan tarpeeseen toimituksia. Takaamme tietyn varastosaldon, joten olemme valmiita suurempia tilauksia varten. Lisäksi BJ Gear raportoi meille, jos heidän kulutusennusteensa muuttuvat, jolloin voimme optimoida varastomäärät sen mukaisesti. Toimintamalli vaatii vahvaa yhteistyötä sekä toimivaa vuorovaikutusta.

 

Tietoa

BJ Gear käyttää pronssia hammaspyöriin. Pronssi on ilmeinen materiaalivalinta, koska sillä on erinomainen kestävyys ja matala kitka. BJ Gear toimittaa hammaspyöriä muun muassa lääketeollisuudelle ja tuulimylly- ja offshore-teollisuudelle. Näillä aloilla on tiukat vaatimukset materiaalin dokumentoinnista ja jäljitettävyydestä. Metalcenter Danmark pystyy jäljittämään pronssiseoksen ja raaka-aineen aina sen alkuperää myöten. Vahva toimitusarvoketju on tärkeä BJ Gearille, joten Metalcenter Danmark varastoi ja valmistelee materiaalit heitä varten. Tavoitteena on joustava just in time -toimitus.


Tämä referenssi on toteutettu yhteistyössä BJ Gearin kanssa:

 

 

 

 

MUITA HANKKEITA, JOTKA SAATTAVAT KIINNOSTAA SINUA:

Toldbogade
B&O, Herning