Renkaat - 192 x 128 mm

192 x 128 mm

Halkaisija

192 mm

Seinämän paksuus

32 mm

Sisähalkaisija

128 mm

Pituus

500,00 mm

Paino:

113,56 kg/m

AMPCO® alumiinipronssiseokset ovat kovia, vahvoja ja pienikitkaisia materiaaleja. Erinomaisilla puristus- ja iskunlujuuksillaan, hyvällä korroosio- ja kulutuskestävyydellä sekä loistavilla liukuominaisuuksilla, ne tarjoavat valmistajille mahdollisuuden vähentää kitkaa, välttää naarmuuntumista, nopeuttaa valmistusprosessia ja parantaa siten kustannustehokkuutta ja tuotteiden laatua.


Metalcenter Group toimii Suomessa AMPCO-metallien jälleenmyyjänä. Tarjoamme laajan valikoiman AMPCO-alumiinipronssiseoksia lukuisissa muodoissa; pyörötangot, putket, latat, levyt sekä asiakasmittaiset tuotteet. Saatavilla myös koneistettuja osia. Mikäli haluat lisätietoja, otathan yhteyttä myyntiin.


Pyynnöstä

AMPCO® 22

AMPCO® 22 -seoksessa on huomattava kovuus, erinomaiset puristus- ja kulutuskestävyys sekä liukuominaisuudet. Koska materiaalin venymä on hyvin pieni, ohuita profiileja tulisi välttää. KÄYTTÖ AMPCO® 22: n käyttö, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, rajoittuu ruostumattoman teräksen muodostamiseen ja / tai vetämiseen, varsinkin kun tuotteen vedot ovat pitkiä ja on välttämätöntä, että toleranssit ylläpidetään.
Emme vastaa siitä, jos tuote on loppuunmyyty. Ilmoitettu paino on teoreettinen. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä